Скандинавская Priroda в Кривом Роге
Ева Шилингер
Общественный интерьер от дизайн-студии Zikzak
Priroda – современный ресторан общей площадью более 200 кв.м., что располагается в отельном комплексе Park House города Кривой Рог.
Учитывая специфику скандинавского стиля и объем имеющегося пространства, авторский коллектив студии Zikzak ресторан сделал максимально открытым и «воздушным». Дополнительное освещение дизайнеры обыграли с помощью прожекторов и светильников ручной работы. Паркетный пол, который уже был в помещении, решили оставить – его максимально освежили и восстановили. С помощью фитодизайна, ресторан получился экологичным, «живым» и ярким.
Оригинальности помещению придает открытый мангал, на котором гостям заведения приготовят восхитительное мясо и овощи на гриле. Сотруники Zikzak полностью проработали эту, одну из важных для кухни заведения, зон – ее отделили плиткой, облицевали кирпичом и установили качественную вытяжку.
Бетонные стены, деревянный старый паркет, максимальное освещение, яркая мебель, много зелени и дерева – все эти детали дизайнерские решения объединились в прекрасный ресторан Priroda.
-
Катерина Ярова: архітектура як шлях до відновлення
Інтерв'ю -
PIXI від Belenko Design: простір, що оживає з кожним ритмом
Вибір редакції -
“Щось на етно”: сучасний шик з українським колоритом від ZIKZAK Architects
-
Друкована відбудова: конкурс 3D_4bX для майбутніх архітекторів та інженерів
- Ищу идею Інтер'єр "нью-йоркської" піцерії в Черкасах від Lauri Brothers Ресторани, стилізовані під щось "закордонне" гіпсокартонними фронтонами або лакованим бамбуком, назавжди залишилися у минулому. Сучасний дизайн закладів харчування — про баланс між впізнаваною концепцією і стильною метафорою. Про змішання текстур і форм. Про дух нью-йоркської піцерії в стінах старої будівлі в Черкасах — як замислювався інтер'єр Pizza Bürø, над проєктом та реалізацією якого працювали Lauri Brothers.
-
Інтер'єр тераси ресторану SHEF від Alta Idea Design Studio
-
Ресторан Underwood у Черкасах
-
Інтер'єр Terra від YOD Group – переможець LIV Hospitality Design Awards
- Ищу идею YOY – перший ресторан української кухні у Дубаї У листопаді минулого року київська компанія Moderza Group відкрила у Дубаї YOY – перший в ОАЕ ресторан з традиційним українським меню на сучасний лад. Над інтер’єром закладу працювала дизайн-студія YOD Group.
- Ищу идею Globarch Group: інтер'єр ресторану «Грузинський» у Львові Архітектори студії Globarch Group розробили простір нового львівського ресторану «Грузинський». Перед авторами – Юрієм Глобчаком, Євгеном Лучиком, Катериною Столяр та Анною Жулин – стояло завдання створити кастомізований інтер'єр та передати в ньому атмосферу гостинної Грузії. Реалізувати концепцію архітектори вирішили нестандартно: окрім звичної цегляної кладки, багатства дерева та типових масивних меблів, автентичний колорит досягається коштом тактильності матеріалів, акцентним фрескам й картинам та продуманим світловим сценаріям. Про дизайн «Грузинського» Юрій Глобчак – засновник Globarch Group – розповідає далі.